Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor ons gastenboek

 
 
 
 
 
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
4 entries.
Bart&Borrie Bart&Borrie wrote on January 10, 2016 at 7:39 pm:
Beste Loet en Gerrie, Op zaterdag 9 januari hebben we echt een super middag gehad door met jullie én met jullie mooie en knusse motorschip over de IJssel te varen! We werden hartelijk ontvangen met koffie/thee en cake, waarna even later een perfect verzorgde lunch volgde. Inclusief heerlijke zelfgemaakte groentesoep! De glühwein tot besluit, maakte de winterse boottocht helemaal af! Wij hadden geen betere manier kunnen bedenken om onze huwelijksdag met kinderen en kleinkinderen te vieren. Nogmaals hartelijk dank hiervoor!
Jan Veltkamp Jan Veltkamp wrote on May 24, 2015 at 12:55 pm:
Voor de tweede keer hebben wij als oud-klasgenoten van de examenklas 1956 van de Rijks HBS in Deventer onze reünie gehouden met een vaartocht met de Elisa-Beth. Het was wederom een prachtige ervaring met een zeer gastvrije lunch aan boord en ' s middags een rijk versierde borrel. Zeker voor herhaling vatbaar. Met hartelijke dank aan schipper Loet en zijn gastvrouw Gerrie!
Andre Kalkhoven Andre Kalkhoven wrote on May 19, 2015 at 9:34 pm:
De Website ziet er boven verwachting en goed en verzorgd en professioneel uit! Ook de foto,s komen goed over. Veel succes ! groeten van André en de technicus.', 2006-08-29 13:37:50
Admin Admin wrote on May 19, 2015 at 9:23 pm:
Heeft u een fijne dag op de rondvaart boot Elizabeth gehad? Hier kunt u terecht voor een bericht in ons gastenboek.